Divendres 17 de Agost de 2018

Més de 300 actuacions de serveis bàsics al districte de Corea

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Urbanismo e infraestructuras -  general
28/09/2017 | elperiodic.com  /  Fotograf : Àlex Oltra 

Més de 300 actuacions de serveis bàsics al districte de Corea

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Dimarts passat es va celebrar Junta de Districte de Corea on es va adonar de les més de 303 actuacions que s'han realitzat des de l'última convocatòria, així com de les 202 peticions tramitades. A més es van recollir les peticions de veïns fetes a través de l'Associació i de les que anirà donant-se resposta i solució en els pròxims dies.

El President de la Junta de Districte, José Manuel Prieto, ha destacat que després de la Fira i Festes, es posarà en marxa la campanya "El Regidor al teu carrer" amb la finalitat de recollir les principals inquietuds dels veïns i establir sistemes que milloren el temps de resolució de les incidències.

D'altra banda, Prieto va informar que durant el mes d'octubre, Corea serà el primer barri on es realitzarà la campanya intensiva de neteja diària que posteriorment s'estendrà a tots els barris de la ciutat i va recordar que durant els últims mesos els cubells dels carrers s'han produït de forma periòdica.

Pel que fa a les crítiques abocades pel PP en qüestions de seguretat, Prieto ha afirmat que "el PP és perfectament conscient que hi ha un dispositiu especial de seguretat establert en el cas de l'edifici del carrer Perú que compta amb la col·laboració de la Policia Nacional. El PP seguix demostrant la seua irresponsabilitat negant les afirmacions que va realitzar el Delegat del Govern en la seua última visita a la nostra ciutat on va declarar que Gandia és una ciutat segura".

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil