Dimecres 22 de Agost de 2018

Puja't a la bici a Alaquàs

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Urbanismo e infraestructuras -  general
28/09/2017 | elperiodic.com  

Puja't a la bici a Alaquàs

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Conscienciar la ciutadania de la necessitat de reduir l'ús abusiu del cotxe i fer ús de transports públics o alternatius com la bicicleta i oferir un matí lúdic i educatiu diferent és l'objectiu de la jornada "Movem Alaquàs, Puja't a la bici" que l'Ajuntament d'Alaquàs ha organitzat un any més per celebrar el Dia Mundial sense Cotxe i fer partícip a tota la població d'aquest event. L'Ajuntament reforça així el seu compromís i esforç per la mobilitat, la qualitat de vida de la ciutadania i la protecció del medi ambient.

La jornada comptarà amb la col·laboració del Club Ciclista d'Alaquàs, el club de triatló Triculpelat, el club de patinatge artístic Arabesco, el Consell de Xiquets i Xiquetes i MOVEM (Soluciones Sostenibles para Movilidad Urbana), que participaran de manera activa en la realització de les activitats. Assistirà també el grup de skate d'Alaquàs.

La jornada començarà a les 11 hores. La primera activitat consistirà en un recorregut guiat de 3,75 quilòmetres completament urbà i que es podrà realitzar en bicicleta, patí i monopatí. L'arribada tindrà lloc al mateix punt on hi haurà música i on es podrà participar en diferents tallers. Hi haurà també un parc de seguretat viària, un sorteig d'un patinet d'adult cortesia de MOVUS i una bicicleta per part de Caixa Popular. A més, des de les 9 fins les 14 hores es tallarà al transit l'avinguda País Valencià per tal que totes les persones que vulguen puguen gaudir d'un matí sense cotxes.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil