Divendres 17 de Agost de 2018

Este cap de setmana és la IX edició de la Fira Comercial "Alzira Oberta"

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Economía y Negocio -  general
27/09/2017 | elperiodic.com  

Este cap de setmana és la IX edició de la Fira Comercial "Alzira Oberta"

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Este cap de setmana arranca la novena edició de la Fira Comercial "Alzira Oberta", un aparador on mostrar als visitants tot el que oferixen els comerços de la nostra ciutat, del divendres 29 de setembre al diumenge 1 d'octubre.

La fira s'ha consolidat, prova d'això és l'alta participació d'expositors d'enguany, "La més elevada des de la creació de la fira", ha manifestat Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Comerç.

A l'ampla oferta comercial s'unix l'exposició d'automoció de segona mà, a més de la zona de restauració on es podran degustar les millors tapes i l'activitat solidaria de zumba . Una altra activitat és la de l'animació infantil a la plaça del Regne.

"Una edició més comptem amb la col·laboració del fotògraf Víctor Balaguer per tal de dur endavant l'anamorfosi, una activitat que ha funcionant molt bé les dos edicions anteriors i que volem mantindre, ja que dóna un punt lúdic i divertit a l'oferta comercial de la ciutat", ha assenyalat Aguilar.

Una de les novetats de la IX Fira Comercial és el sorteig de tres vals, per import de 100 euros cada un, per a gastar entre els comerços amb expositor a la fira.

Donat el creixement d'este esdeveniment comercial no es descarta un canvi d'ubicació de la fira de cara a pròximes edicions, encara que açò es tracta d'una possibilitat que cal estudiar amb deteniment.

Isabel Aguilar és també la regidora de Festes i Turisme i per esta raó anima totes les alzirenyes i tots els alzirenys, així com el veïnat de localitats de la comarca a participar dels actes de les festes de Moros i Cristians de la Vila d'Alzira, festa declarada d'Interés Turístic Local.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil