Dimarts 21 de Agost de 2018

33 Trofeu Ciutat de Gandia del CF Gandia

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Deportes -  general
27/09/2017 | elperiodic.com  /  Fotograf : Àlex Oltra 

33 Trofeu Ciutat de Gandia del CF Gandia

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

La regidora d'Esports, Lydia Morant, el president del CF Gandia, Jesús Sendra van presentar ahir el 33 Trofeu Ciutat de Gandia que tindrà lloc demà dijous, 28 de setembre, a les 20.30 hores, a l'estadi Guillermo Olagüe. I que enguany serà un interessant derbi local entre el CF Gandia i la UE Portuaris.

Sendra ha recordat la importància del trofeu, ja que al llarg dels 70 anys d'història del club hi han participat equips com el Real Madrid-Castilla, Numància, Alcoià, Olímpic de Montevideo... "El trofeu es va instaurar al 1974 per tal d'inaugurar la llum artificial de l'estadi que es va obrir set anys abans. S'hi van enfrontar el Real Madrid-Castilla, l'Huracán de Montevideo i el CF Gandia. Anys després hi van vindre equips de primera divisió com el Betis, Numancia i altres valencians de renom com l'Alcoià o l'Olímpic. Darrerament li hem donat un caire més local. Vull convidar a la gent a participar d'aquesta festa del futbol, en el marc de la Fira i Festes de Gandia".

33 Trofeu Ciutat de Gandia futbol 8...

D'altra banda, Àlex Pla, director d'esdeveniments a Goal Eventos va informar de la celebració del 33 Trofeu Ciutat de Gandia de Futbol 8, categories Aleví, Infantil, Benjamí i Pre-benjamí (sengon any), que tindrà lloc el 9 d'octubre des de les 9 del matí fins a les 21 hores amb la participación de 54 equips valencians.

II Trofeu Veterans

Finalment, el 12 d'octubre, a partir de les 11 hores, es celebrarà al Guillermo Olagüe el II Trofeu de Veterans amb la participació, entre altres, dels equips del Vila-real, Llevant, Elx, Albacete o Benirredrà. Els beneficis aconseguits aniran destinats al Preventori Infantil.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil