Dijous 16 de Agost de 2018

Benicarló se suma a la Setmana Europea de l'Esport

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Deportes -  general
26/09/2017 | elperiodic.com  

Benicarló se suma a la Setmana Europea de l'Esport

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Per tercer any consecutiu se celebra la Setmana Europea de l'Esport, una iniciativa de la Comissió Europea per tal de promoure l'esport i l'activitat física en tota Europa. El Servei d'Esports realitzarà diverses classes gratuïtes als centres d'educació secundària.

Del 23 al 30 de setembre se celebra la Setmana Europea de l'Esport, una iniciativa europea per tal de promoure l'esport i l'activitat física entre els joves. La setmana d'aquest any manté l'estructura al voltant dels següents temes específics: entorn educatiu, lloc de treball, activitats a l'aire lliure i clubs esportius i gimnasos. A partir d'aquests quatre eixos s'organitzen nombroses activitats i iniciatives a diverses escales (europea, nacional, regional o local).

Per tal de sumar-se a aquestes jornades, des de la Regidoria d'Esports s'han programat diverses classes magistrals gratuïtes als centres d'educació de secundària sobre activitats incloses al programa d'Esport Escolar. Així, dimecres 27, el gimnàs de l'IES Joan Coromines acollirà les classes magistrals, mentre que dijous 28 es portaran a terme tant en l'IES Ramón Cid com en La Salle. A més, des dels propis centres d'educació han preparat un seguit d'activitats.

El regidor d'Esports, Carlos Flos, s'ha mostrat satisfet amb aquestes iniciatives perquè «no només afavoreixen la promoció de la pràctica esportiva en general, sinó que també ho fan en franges d'edat on l'abandonament de la pràctica esportiva és més alt».

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil