Dimarts 14 de Agost de 2018

Benicarló encén els fogons per a la Demostració Gastronòmica del Polp a Caduf

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Sociedad -  general
26/09/2017 | elperiodic.com  

Benicarló encén els fogons per a la Demostració Gastronòmica del Polp a Caduf

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

La mostra gastronòmica de la millor cuina marinera tindrà lloc aquest divendres 29 de setembre en el marc de les Jornades Gastronòmiques del Polp a Caduf. Com a novetat, aquest any es portarà a terme en horari de sopar a la plaça dels Mestres del Temple.

Després de l'èxit de les jornades del Pinxo, arriba la Demostració Gastronòmica del Polp a Caduf, que serà el tret de sortida de les jornades gastronòmiques als restaurants de la ciutat, que s'allargaran fins al 29 d'octubre. Com ha recordat el regidor d'Agricultura i Pesca, Domingo Roca, la Demostració comptarà amb la participació de 12 restaurants de la ciutat «en una aposta per situar la cuina marinera local en el mapa gastronòmic i fomentar les activitats relacionades amb la cultura marinera».

L'esdeveniment gastronòmic permetrà que tots els assistents puguen degustar les creacions més originals i saboroses dels restauradors locals prèvia adquisició d'un tiquet al preu de 5 euros, que inclou dos degustacions i una beguda. Aquest any, i com a novetat, la Demostració s'iniciarà a les 20.00 hores a la plaça dels Mestres del Temple, en una jornada que es preveu multitudinària.

La programació de divendres es completarà amb un seguit d'activitats a la mateixa plaça: a les 18.30 hores tindrà lloc una mostra de dibuix urbà a l'entorn del port, a càrrec del col·lectiu Dibuixant pel Maestrat; a les 19.00 hores es portarà a terme l'actuació de teatre de carrer, de la Companya Passabarret i des de les 21.30 hores s'amenitzarà la Demostració amb la música del duo Sol Negro.

La demostració de cuina marinera del pròxim divendres compta amb el suport de l'Agrupació de Restaurants, la Confraria de Pescadors i Caixa Rural Benicarló.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil