Dijous 16 de Agost de 2018

Gandia se situa sis punts per damunt de la mitjana d’ocupació hotelera

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Turismo -  general
25/09/2017 | elperiodic.com  

Gandia se situa sis punts per damunt de la mitjana d’ocupació hotelera

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

El coportaveu del govern de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha respost a les crítiques abocades pel Partit Popular en matèria de Turisme.

En primer lloc Prieto ha acusat els populars de manipular les dades i exposar-los per criticar l'actual executiu i ha afirmat que "haurien de cenyir-se a les dades globals d'ocupació turística. Xifres que indiquen que Gandia es troba 6 punts per sobre de la mitjana d'ocupació de la Comunitat Valenciana (81%) pel que fa a destinacions turístiques es referix, mentre que nosaltres estem en el 87%. A més, si s'observen les dades d'HOSBEC, el resultat és millor, ja que indica una ocupació mitjana durant agost del 92%".

Pel que fa al descens en les pernoctacions, el regidor ha explicat que en haver un establiment menys disponible s'ha produït un descens de places en venda que ha provocat aquesta baixada.

"Ja ho hem explicat moltes vegades. Tots els indicadors són millors que els de la passada legislatura i ho són de manera conjuntural però també perquè s'estan fent bé les coses. No parlem només d'iniciatives polítiques, les accions que es posen en marxa es fan amb el consens i les aportacions del sector a les Mesas de Turisme on també participa el PP. Als populars els ha arribat el moment de decidir, si volen estar del costat del sector o volen seguir a la contra parlant malament de la nostra ciutat" va afirmar Prieto qui va finalitzar afirmant que "continuem per damunt de la mitjana d'altres destinacions turístiques a la Comunitat i d'Espanya, és a dir, ha estat una bona campanya turística per a la ciutat".

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil