Dilluns 20 de Agost de 2018

Continuen les tasques de millora de camins

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Urbanismo e infraestructuras -  general
22/09/2017 | elperiodic.com  

Continuen les tasques de millora de camins

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

L'Ajuntament d'Alzira, a través de la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Consum que dirigix  Pep Carreres, continua realitzant el manteniment i les tasques de millora dels camins rurals, actuacions que s'emmarquen dins del programa anual de la Regidoria, encaminades a fer un manteniment òptim dels camins rurals.

Així, esta setmana  s'han emprés les tasques de desbrossament i manteniment en els camins de Ràfol i el Barranc de la Casella, on s'han reparat els desnivells i retirat les brosses del marge.
La propera setmana està previst que s'aborde el desbrossament del camí del Carasol de la Casella, a més de preparar la reparació d'un tram del camí de la Solana de la Murta sense oblidar la proximitat de Tot Sants, i la necessitat de tindre els accessos al cementeri en condicions òptimes.

El regidor responsable, Pep Carreres, ha indicat que amb la gestió mixta del manteniment i l'augment de pressupost destinat a camins rurals, es van a poder abordar més tasques, i amb més rapidesa. A més, el regidor aprofita per a recordar que partir del 2 d'octubre es torna a posar en marxa l'autorització de les cremes amb la deguda prevenció. Les sol·licituds hauran de tramitar-se de manera presencial en la seu de la clau.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil