Dimarts 21 de Agost de 2018

Oliva rep una delegació d'alcaldes de la província de Timis de Romania

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Política -  general
22/09/2017 | elperiodic.com  

Oliva rep una delegació d'alcaldes de la província de Timis de Romania

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Aquest matí la Corporació Municipal de l'Ajuntament d'Oliva encapçalada pel seu alcalde, David González, ha rebut al saló de plens a una delegació d'alcaldes/esses de la província de Timis (Romania). La delegació estava composta pel director del Centre de Desenvolupament econòmic de la província, 7 alcaldes i per José Miguel Viñals, Cónsul Honorari d'Espanya a TimiÈ™oara.

Un dels objectius de la delegació és potenciar l'exportació de productes valencians a Romania a través de la regió de Timis i la seua capital, Timisoara (segona ciutat més gran i important de Romania).
A la recepció oferida per l'Ajuntament d'Oliva a més de l'alcalde han assistit el 1r tinent d'alcalde, Blai Peiró, i el portaveu del grup popular, Salvador Llopis, així com també, Dani Simtimbrean, veí d'Oliva membre de la comunitat romanesa. En el seu parlament l'alcalde d'Oliva els ha donat la benvinguda a la nostra ciutat i ha assenyalat que "en un futur no molt llunyà puguem establir relacions econòmiques i culturals entre les dues regions".

La delegació ha realitzat una visita guiada al Museu Etnològic de la ciutat per tal de conéixer in situ un poc més del patrimoni històric local.

Per a finalitzar la jornada, la delegació romanesa acompanyada de les autoritats locals han visitat el magatzem de la SAT Novacitrus d'Oliva (Cooperativa) per tal de conéixer una empresa local dedicada al món de la citricultura.

A més de visitar Oliva, la delegació té previst reunir-se al llarg del dia de hui amb el Conseller d'Economia Sostenible, amb la Directora General d'Internacionalització, i amb l'alcalde de València.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil