Dissabte 18 de Agost de 2018

El Nítida Alzira de Braulio s’estrena davant el Picassent en el Palau

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Deportes -  general
22/09/2017 | elperiodic.com  

El Nítida Alzira de Braulio s’estrena davant el Picassent en el Palau

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

El grup XIV de la 3a Divisió de futbol sala torna al Palau d'Esports d'Alzira aquest dissabte 23 de setembre, a partir de les 17 hores, amb el partit entre el Nítida i el CFS Picassent. L'encontre servirà com a punt de partida d'un curs lliguer que promet bona cosa d'emoció i espectacle cada dues setmanes en el pavelló alzireny.

Després d'un estiu d'eixides, arribades i renovacions, els de Braulio Correal varen arrancar la pretemporada a finals d'agost amb l'objectiu d'arribar en condicions òptimes al primer compromís de la temporada. En aquestes setmanes han tingut tres assajos que s'han resolt amb victòria 1-3 davant Bar Gol de Oro d'Algemesí, derrota per 1 gol a 6 contra Bisontes Castelló de la 2a Divisió de la Lliga Nacional i taules amb el filial del Llevant el passat dissabte (1-1).

La primera jornada no serà gens fàcil. Enfront estarà un Picassent treballat i dur amb qui el Nítida haurà de lluitar per tal de deixar els primers tres punts a casa. Els partits entre tots dos de la temporada passada es varen resoldre amb victòries a domicili: Picassent s'imposà en el Palau per 2-5, mentre que el Nítida va aconseguir el triomf per 4-7 el passat mes de maig.

Encara que la temporada està per començar, el Nítida ja ha patit els primers contratemps. L'esquerrà Xavi López i el porter Abel Navarro no estaran en l'estrena i podrien ser baixa per a les pròximes setmanes.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil