Divendres 17 de Agost de 2018

L'Hotel Restaurant Marynton guanya el Concurs del Pinxo de Polp a Caduf

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Turismo -  general
19/09/2017 | elperiodic.com  

L'Hotel Restaurant Marynton guanya el Concurs del Pinxo de Polp a Caduf

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

El pinxo «Visto y no Visto», de l'Hotel Restaurant Marynton, ha guanyat la cinquena edició del Concurs del Pinxo de Polp a Caduf que organitza la Penya l'Arjup. Casa Golo i la Taberna Selecta Nuevo Rayfe han quedat segon i tercer respectivament.

El cinqué Concurs del Pinxo de Polp a Caduf que organitza la Penya l'Arjup amb motiu de les Jornades Gastronòmiques del Polp a Caduf ha concedit a l'Hotel Restaurant Marynton el primer premi pel pinxo anomenat «Visto y no Visto», una elaboració arriscada que barreja la cuina moderna i tradicional, preparat amb una base de crema de patata amb plàncton, amb una caldereta de polp, allioli, tinta de calamar i salicòrnia per potenciar el sabor.

El segon premi ha estat per a Casa Golo pel pinxo «Pinxo Casa Golo», elaborat amb un tradicional allipebre de polp amb patates, una preparació cuinada a l'estil clàssic. El tercer premi l'ha aconseguit la Taberna Selecta Nuevo Rayfe pel pinxo «Polp a caduf Rayfe», patata cuita amb all i guacamole, polp a caduf i pimentó roig i verd per tal de donar-li més frescor al plat.

Els guanyadors dels tres premis (Héctor Valle per l'Hotel Restaurant Marynton, Óscar Barrios per Casa Golo i José Vicente Martínez per la Taberna Selecta Nuevo Rayfe) s'han mostrat molt satisfets amb la iniciativa de la Penya l'Arjup i han animat la gent a continuar disfrutant de les Jornades del Pinxo fins a l'1 d'octubre.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha volgut felicitar els tres guanyadors i donar l'enhorabona als 13 establiments participants en les Jornades del Pinxo, que «en plats xicotets aconsegueixen aplicar molta imaginació i creativitat que, sumades a un producte tant nostre com el polp, fan unes elaboracions exquisides». Miralles també ha volgut agrair a la Penya l'Arjup «tot el treball que fan per poder portar a terme aquests premis».

Per la seua banda, el president de la Penya, Andrés Cornelles, ha donat les gràcies als 13 bars i cafeteries que han participat en el concurs i ha destacat el pas endavant que han donat aquestes jornades.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil