Dimecres 22 de Agost de 2018

El curs de cuina de l’Escola d’Adults de Bellreguard esgota les places en 2 dies

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Sociedad -  general
06/09/2017 | elperiodic.com  

El curs de cuina de l’Escola d’Adults de Bellreguard esgota les places en 2 dies

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

L'Escola Municipal d'Adults de Bellreguard va obrir dilluns el període de matrícula per al curs 2017/18 per als ensenyament de primer cicle o alfabetització i neolectors; graduat en educació secundària; el B1, C1 i C2 de valencià -els antics elemental, mitjà i superior-valencià, amb 3 nivells; set nivells d’anglés, espnayols per a immigrants, pintura i dibuix, i cuina, que en dos dies ha esgotat les 24 places. Es tracta d’un curs consolidat que sol reunir gent entre 40 i 50 anys amb temps lliure i que se sent atreta, a més de la gastronomia, pel boca a boca dels que ja l’han cursat i les relacions socials que genera.

La inscripció per a la resta de cursos estarà oberta fins el 6 d'octubre de 9 a 13 h a la secretaria de l'Escola a  la Casa del Poble en la plaça Major en dies lectius. També es pot fer la matrícula on line a través del web municipal. Les classes s’impartiran a la Casa del Poble, excepte el cursos de cuina, a les Escoles Noves, i dibuix i pintura, a les Escoles Velles. Pel que fa als preus, van des la gratuïtat dels cursos d’espanyol per a immigrants i alfabetització als 125 euros de la matrícula en el curs de cuina o  el B1+ i el B2 d’anglés, passant pels 50 euros del B1 de valencià i el d’educació secundària. La resta oscil·la entre els 100 i els 110 euros.

Els cursos comencen entre el 13 i el 19 d’octubre i estan pensats perquè puguen seguir-los també aquells que treballen majors de 18 anys. El professorat el conformen Carmela Borràs en dibuix i pintura; Empar Cervera en el C1 i el C2 de valencià; Irina Lamarca en graduat de secundària; Janice Ciappessoni, en graduat de secundària i anglés; Joaquín Pastor en Cuina; i Vicent Frau en primer cicle, graduat de secundària, espanyol bàsic i el B1 de valencià.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil