Dijous 16 de Agost de 2018

Vora 700 motoristes es donen cita a la 22a concentració matinal motera de Sueca

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Sociedad -  general
04/09/2017 | elperiodic.com  

Vora 700 motoristes es donen cita a la 22a concentració matinal motera de Sueca

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

És ja un clàssic de la Fira i Festes de Sueca. Vora un miler de persones s’han congregat este diumenge a la capital arrossera convocats pel Moto Club Sueca, el col·lectiu organitzador d’esta iniciativa que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca.

La jornada començava de bon matí, amb un bon assortit d’entrepans per a l’esmorzar de tots els inscrits. Abans del migdia, els participants han realitzat una ruta turística pels arrossars, fins el mirador més emblemàtic del paisatge, la Muntanyeta dels Sants, on l’organització ha proveït a tots d’un aiguallimó granissat per combatre les altes temperatures.

Ja de tornada, la trobada ha finalitzat al voltant de les 13:00 hores amb les rifes per als participants que han pogut guanyar peces d’avituallament, vestuari i diferents útils per a la pràctica del motociclisme, entre ells, fins i tot una scooter de 50 cc.

A més dels participants, multitud de curiosos s’han acostat també als voltants del Pavelló Poliesportiu Cobert de Sueca, per gaudir de l’ambient festiu i veure la desfilada i l’exposició de motos, que anaven des dels models clàssics i històrics a les últimes novetats del mercat del motor.

L’organització s’ha mostrat molt satisfeta pel desenvolupament de la jornada que ha servit també per presentar alguns dels seus pilots per esta temporada davant de tots els amants del món del motor que congrega esta cita.

La concentració ha comptat també amb la participació de l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor d’Esports, Vicent Baldoví; el titular de Festes, Pau Roselló i la Festera Major de Sueca, Maria Viñoles, qui ha assistit acompanyada de la seua Cort d’Honor. 

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil