Diumenge 19 de Agost de 2018

170 establiments de Benicarló participen en «Pren nota, recicla vidre»

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Medio Ambiente -  general
30/08/2017 | elperiodic.com  

170 establiments de Benicarló participen en «Pren nota, recicla vidre»

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

La campanya «Pren nota, recicla vidre», que ha posat en marxa la Regidoria de Medi Ambient, ha aconseguit fins al moment la participació de 170 bars i restaurants amb l'objectiu de conscienciar de la importància del reciclatge. El bar cafeteria Depende ha guanyat el primer sorteig vinculat a la campanya.

La iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient per incentivar el reciclatge en el sector de l'hostaleria ha tingut un important èxit d'acollida. Des que es va posar en marxa la campanya, que compta la col·laboració d'Ecovidrio, 170 establiments de Benicarló s'hi han adherit, reforçant així el principal objectiu del programa de conscienciar de la importància del reciclatge i aconseguir que n'augmente la taxa en un sector com el de l'hostaleria, que genera quasi el 50% dels residus d'envasos de vidre.

Per tal d'afavorir la participació dels establiments, la campanya incentiva a tots aquells que s'hi adherisquen amb diversos premis: el primer, destinat als cinc establiments amb major puntuació, és un viatge a Cadis per a dos persones per tal de participar en una classe magistral del xef Ángel León; el segon és un sorteig, entre tots els establiments participants en la campanya, de 74 packs de Paradores per a dos persones, que ha recaigut en el café bar Depende de Benicarló.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil