Dimarts 21 de Agost de 2018

5.232 signatures donen suport a la construcció d’una nova escola a les Useres

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Educación -  general
03/08/2017 | elperiodic.com  

5.232 signatures donen suport a la construcció d’una nova escola a les Useres

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

La Plataforma Veïnal Fem l’Escola (PVFE) de les Useres ha recollit un total de 5.232 signatures de suport a la seua tasca de vigilància i pressió institucional per agilitzar els tràmits de la construcció de la nova escola a la localitat. La voluntat i la unitat del veïnat del poble ha fet possible que aquestes més de 5.000 persones d'arreu del territori hagen donat suport al treball i objectiu que ressegueix la plataforma.

Les signatures es van registrar el passat 24 de juliol a la direcció territorial de Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports de Castelló perquè quede constància del compromís i del suport que la PVFE ha anat rebent des de que es va crear fa cinc mesos.

Pel que fa al procés de construcció de la nova escola, després de mesos fent pressió, el 3 de maig, l’Ajuntament de les Useres va posar a disposició els terrenys a Conselleria. En aquell moment, encara quedava pendent inscriure el terreny com a una finca registral independent. Actualment, la finca es troba inscrita al registre però encara falta estar-ho al cadastre.

El següent pas és la publicació de la licitació del projecte de construcció de l’escola. Si bé Conselleria havia considerat que es publicaria a finals de juliol, ara per ara, aquest procés encara està en tràmits. Segons s’informa des de Conselleria, serà durant el mes d’agost o principis de setembre quan finalment es publicarà.

Tot i que el procés està en marxa, des de la PVFE es continuarà fent pressió per agilitzar tots els processos perquè les Useres tinga, tan prompte com es puga, una nova escola.

 

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil