Dimecres 22 de Agost de 2018

Comilitons i Sumayl’s, protagonistes de la Gran Entrada Mora i Cristiana

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Fiestas -  general
28/07/2017 | elperiodic.com  

Comilitons i Sumayl’s, protagonistes de la Gran Entrada Mora i Cristiana

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Demà Torrent viurà un dels actes més importants del calendari festiu de la ciutat, es tracta de la Gran Entrada Mora i Cristiana. Un acte que malgrat la seua relativa joventut és la màxima expressió d'una festa que continua any rere any creixent i sumant seguidors i seguidores.

La festa de moros i cristians de Torrent és una bona mostra d'un poble viu, que té una intensa agenda festiva durant tot l'any i arribat el periòde estival afronta una festivitat marcada en roig al calendari. Dins de la multitud d'actes programats per la Federació de Moros i Cristians de Torrent, cobra gran importància la Gran Entrada Mora i Cristiana, una explosió de música i color des de la parròquia de Mont-Sió fins Trinitaries.

En primer lloc, totes les filades cristianes exhibirán les seues esquadres amb el capità cristià, Vicent Burguera, qui tancarà la primera part de la desfilada acompanyat de la seua filada, Comilitons. A continuació, el bàndol moro capitanejat per Vicent Simó de la comparsa Sumayl's farà acte de presència per tancar el recorregut i la part mora de la fesfilada. Com a representants de l'alferesia cristiana desfilarà amb el bàndol cristià, Concha Gallardo i representant l'alferesia mora, Patricia López.

Tot el que no puga estar present en la Gran Entrada tindrà l'oportunitat de poder voreu des de qualsevol racó del món a través del canal de Youtube i pàgina de Facebook 'Ajuntament de Torrent'.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil