Dimarts 14 de Agost de 2018

L'Ajuntament de la Jana presenta al·legacions al traçat de l'autovia A7

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Urbanismo e infraestructuras -  general
27/07/2017 | elperiodic.com  

L'Ajuntament de la Jana presenta al·legacions al traçat de l'autovia A7

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

L'Ajuntament de la Jana ha estudiat el traçat previst per la construcció de l'Autovia A7 i ha decidit presentar al·legacions durant el termini previst per a tal efecte. Tot i que l'Ajuntament està d'acord amb la conveniència de millorar les vies de comunicació, amb l'objectiu d'augmentar la fluïdesa del tràfic, defensa que cal minimitzar les afeccions a estructures agràries productives, a espais naturals protegits i a la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la Jana. "No té cap sentit que facen un traçat de l'autovia que arrase amb les zones més productives del terme i que es convertisca en una barrera que travessa el terme de punta a punta amb les dificultats de mobilitat que això produirà als llauradors i ramaders", ha explicat Àlex Vilanova, portaveu de l'equip de govern.

Des de l'Ajuntament de la Jana es considera que el traçat hauria d'anar per darrere de la serra de Sant Pere, on les terres agràries són menys productives i hi ha molts més camps abandonats i al mateix temps, si el traçat ha d'enllaçar amb el futur eix de l'Ebre en l'entrada de Catalunya per Sant Rafel, és molt més recte i menys agressiu.

"No anem a tolerar que l'autovia s'emporte per davant els nostres projectes de futur. Des de l'Ajuntament estem treballant per a que l'agricultura i la ramaderia siguen sectors econòmics productius al nostre poble, també estem conservant i posant en valor les oliveres mil·lenàries, les vies pecuàries i el patrimoni agrari i mediambiental del nostre poble per fer-lo atractiu als visitants i este traçat perjudica greument tot este treball", ha conclòs Àlex Vilanova.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil