Dilluns 20 de Agost de 2018

Pere Roc II, Jesús i Tomás II s’imposen en la primera semifinal del II Trofeu Ciutat de Torrent

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Fiestas -  general
21/07/2017 | elperiodic.com  

Pere Roc II, Jesús i Tomás II s’imposen en la primera semifinal del II Trofeu Ciutat de Torrent

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Les festes patronals ja s'han fet presents en la ciutat. La primera jornada va destacar per l'esport i els espectacles musicals, que van tindre lloc en diferents enclavaments de la ciutat.

Ahir va donar el tret d'eixida al II Trofeu de Pilota Valencia, Ciutat de Torrent, amb la primera partida entre Miguel, Félix i Héctor II contra Pere Roc II, Jesús i Tomás II, al qual acudí la regidora d'Esports Nadia Marín. La partida va estar molt igualada en els primers jocs, fins que l'equip format per Pere Roc II, Jesús i Tomás II es van distanciar del marcador fins aconseguir la victòria amb un marcador 25-60. Ells seran els que s'enfrontaran el pròxim dia 27 de juliol en la gran final contra l'equip guanyador de la segona semifinal que tindrà lloc demà a les 18.30h de la vesprada en el trinquet Jose María Veguer.

El to musical de les festes va vindre des dels Estats Units de la mà de Kandance Springs, que va oferir un gran concert de jazz acompanyada per Dillon Treacy a la bateria i Jesse Bielenberg al contrabaix, i va presentar el seu nou àlbum Soul Eyes a l'Auditori de Torrent.

La plaça de l'Església també va acollir una nit musical de la mà de l'Harmonie St. Caecilia Brerik, una banda holandesa fundada l'any 1970, que va interpretar diferents composicions de banda, inclosos pasdobles de la nostra terra. L'alcalde Jesús Ros hi va acudir acompanyat per part de la corporació municipal, per a gaudir d'una nit de música a la fresca.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil