Dimecres 15 de Agost de 2018

Bellreguard aprova la relació de llocs de treball dels 51 empleats municipals

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Empleo -  general
14/07/2017 | elperiodic.com  

Bellreguard aprova la relació de llocs de treball dels 51 empleats municipals

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Bellreguard va aprovar en el darrer plenari la relació de llocs de treball (RTP) dels 51 empleats municipals. L'instrument tècnic d'ordenació del personal al servici de l'Ajuntament, fruit d'una desena de reunions prèvies, va eixir endavant amb el suport dels vots del govern de PSPV-PSOE i Compromís i el vot en contra del PP. Com explica l'alcalde, Joan Marco, «Era imprescindible regular les tasques i les retribucions del personal municipal perquè s'adaptaren a les necessitats i la realitat de Bellreguard».

La relació de llocs de treball és un document preceptiu per a la gestió dels recursos humans que «més enllà de la seua necessitat, és un acte de justícia la seua elaboració i posada en pràctica ja que la no existència que afectava la dignitat professional i la indefensió dels treballadors municipals i no es podia mantindre més temps» subratlla Marco. Bellreguard clarifica així la situació contractual, salarial i les funcions dels 21 funcionaris i els 30 laborals amb els quals compta l'ajuntament. L'elaboració ha estat un procés de participació entre els representants sindicals i l'ajuntament en les reunions de la Comissió de Valoració Tècnica i amb l'acord favorable de la Taula General de Negociació amb data 5 de juliol de 2017.

D'una banda, la definició dels llocs de treball i les característiques que el definien no es reflectia per igual la nòmina de tots els treballadors de l'ajuntament. De l'altra, suposa respectar la situació actual d'una part de treballadors que portava massa anys amb unes funcions poc definides i una altra, més nombrosa, on no solament no estaven definides les funcions, sinó que tampoc eren reconegudes en el treball quotidià ni amb la repercussió econòmica corresponent.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil