Dimecres 19 de Setembre de 2018

Els i les esportistes, protagonistes a la Gala de l’Esport

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Deportes -  general
13/07/2017 | elperiodic.com  

Els i les esportistes, protagonistes a la Gala de l’Esport

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

El cap de setmana arranca amb una programació molt esportiva, com és la Gala de l'Esport; un acte que està dedicat a tots i totes els i les esportistes de Torrent. Com a novetat enguany, es tractarà d'un acte molt participatiu, on col·laboren tots els clubs de la ciutat, i els quals tenen una menció especial. A més, des del gabinet de comunicació de l'ajuntament s'ha creat un vídeo en el qual els protagonistes són els clubs de la ciutat i els seus esportistes de la ciutat que tenen un reconeixement al seu esforç i treball dedicat. La gala començarà divendres a les 20 h a l'Hort de Trénor.

Eixe mateix dia s'inicien les festes patronals amb dos activitats molt divertides. D'una banda el concurs de fanalets de meló d'alger, a les 22 h a la falla Sants Patrons. I d'una altra banda, el concurs de Tir i arrossegament. A partir de les 18 h al Parc Central. Esta activitat durarà dels dies 14 al 16 de juliol. I dissabte a la nit, la mateixa comissió celebra Teatre al carrer, per el seu 50 aniversari.

A més, els torrentins i torrentines podran gaudir de la tercera Trobada de Muixerangues. La jornada s'iniciarà dissabte, a les 18 h, amb una cercavila des de l'avinguda fins a la Torre on faran unes espectaculars figures.

I el cine d'estiu aplega a la plaça de l'església amb la divertida pel·lícula El pregón; protagonitzada per Buenafuente i Berto Romero. A les 22 h

Els moros i cristians comencen a calentar motors per a les que seran les seues festes grans, i ho fan amb un partit de futbol, al camp Sant Gregori. I després el dinar del capità moro 2017

Diferents associacions estan de festivitat este cap de setmana. L'associació Andalusa està celebrant una setmana cultural amb un gran nombre d'activitats. Dissabte al matí, han planificat una sardinada, on conviden a tot el veïnat al seu local i a gaudir de la jornada. I ja entrada la nit del dissabte, rebran la visita de José Monty, Maria José Navarro y Blai que faran un gran espectacle humorístic. També l'associació de veïns de Nicolás Andreu ha preparat un sopar, dissabte a la nit, i un esmorzar diumenge al matí. I per últim la associació del Mas de Don Pedro ha planificat un gran nombre d'activitats diumenge a partir de les 9.30 h.

I per acabar l'agenda, la música serà la protagonista a l'edifici del Metro que acull l'espectacle: Música a la fresca, amb la participació de la Unió Musical.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil