Dissabte 18 de Agost de 2018

L’IES Joan Fuster estrenarà el programa d’Aula Compartida per a l’alumnat en risc d’exclusió

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Educación -  general
19/06/2017 | elperiodic.com  

L’IES Joan Fuster estrenarà el programa d’Aula Compartida per a l’alumnat en risc d’exclusió

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

L'IES Joan Fuster de Bellreguard estrenarà l'any vinent el programa d'Aula Compartida adreçat a alumnes en risc d'exclusió social, absentistes o que estan a punt d'abandonar el sistema educatiu. La conselleria ha donat l'autorització perquè es desenvolupe este programa, inclòs dintre del Pla d'Actuació per a la Millora Educativa, que permetrà que una dotzena d'alumnes d'entre 13 i 14 anys repartisquen el temps d'escolarització entre les matèries curriculars i un taller pràctic fora del centre que, en el cas de Bellreguard, es dedicarà a l'agricultura ecològica. Per això, l'Ajuntament de Bellreguard cedirà uns terrenys que compten amb hivernacles i una casa, a més d'aportar l'especialista en la matèria que se sumarà al professorat del centre quan es realitze la part formativa.

La regidora d'inclusió social, Dora Salavert, ha manifestat la seua satisfacció per complir així amb un dels objectius que s'havia marcat el Pla igualtat inclusio i cohesio social de Bellreguard (ICSBe) en matèria educativa ja què «entenem que les polítiques han d'intentar solucionar les causes dels problemes per a evitar les conseqüències». Per la seua banda, el cap d'estudis de l'IES Joan Fuster, Manolo Cabanilles, ha expressat el seu agraïment perquè «sense la decidida implicació de l'alcalde, Joan Marco, i la corporació municipal seria impossible comptar amb un programa d'estes característiques que requerix una estreta col·laboració entre els centres educatius i els ajuntaments».

El centre és l'encarregat de decidir quins alumnes tenen el perfil adequat per a este programa d'acompanyament sempre que els pares ho autoritzen. El que es vol és aconseguir que seguisquen estudiant per a oferir-los la possibilitat d'una formació professional bàsica que no els aboque al mercat laboral sense cap tipus de competència.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil