Dimarts 14 de Agost de 2018

Catarroja exigeix reiteradament a la CHJ que netege el barranc de Xiva

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Política -  general
11/05/2017 | elperiodic.com  

Catarroja exigeix reiteradament a la CHJ que netege el barranc de Xiva

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

L'Ajuntament de Catarroja ha demanat en diverses ocasions a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer que netege la riba del barranc de Xiva en el seu terme municipal. Segons un informe de l'empresa pública ESERCA és necessària una intervenció urgent a causa del creixemet "desmesurat" de vegetació que en alguns trams "dificulta el trànsit tant de vehïcles agrícoles com d'altres en general". També és necessària la neteja del llit del barranc on han crescut canyes i matolls que dificulten el pas de l'aigua si es produeix un episodi de pluges intenses.

D'altra banda, el consistori ha sol.licitat repetidament que s'arregle el camí paral.lel al barranc que uniex el Port de Catarroja amb el Tancat de la Pipa ja que està en molt mal estat i "tan sols és practicable per a vehicles tot terreny". Altra de les part deteriorades és la rampa d'accés al barranc en la part inferior de la V-31 on "falten elements horitzontals de protecció".

L'Ajuntament no pot intervindre en estes zones ja que depenen de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, que no ha contestat als requeriments del consistori ni ha iniciat cap treball de manteniment ni neteja del barranc.

Segons l'informe municipal "és necessària la neteja de la ribera del barranc en tot el terme muncipal de Catarroja". Així mateix cal "repavimentar i compactar el camí paral.lel al barranc a causa del seu deteriorament".

L'Ajuntament de Catarroja continuarà sol.licitant a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer que es faça càrrec del manteniment del barranc. També s'ha posat en contacte amb la Diputació de València i la Conselleria de Medi Ambient per a demanar que el tram que travessa el terme municipal estiga en perfectes condicions i no supose cap risc per als qui el transiten o en el cas de pluges intenses.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil