Dissabte 18 de Agost de 2018

Tres col·legis de Manises s'adhereixen al projecte europeu El Joc de la Serp

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Sociedad -  general
08/05/2017 | elperiodic.com  

Tres col·legis de Manises s'adhereixen al projecte europeu El Joc de la Serp

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Tres col·legis de Manises s'adhereixen al projecte europeu El Joc de la Serp, que ha posat en marxa la regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Manises en col·laboració amb el departament d'educació vial de la DGT, amb la finalitat de conscienciar els més menuts sobre l'ús de mitjans de transport més sostenibles a la seua vida quotidiana.

Els col·legis que s'han adherit al projecte són Benjamín Benlloch, Garcia Planells i El Carmen i duran a terme el joc al mes de maig.

La campanya consisteix en dues setmanes de joc durant les quals els xiquets col·loquen punts en un pòster cada vegada que caminen, van en bici o en transport públic o comparteixen el cotxe amb altres persones. Es tracta d'emplenar tots els punts i aconseguir l'objectiu de millora de la mobilitat que s'haja proposat el col·legi.

Per tal de difondre esta pràctica en Europa es va crear el Joc de la Serp al 2015 i ja s'han adherit 19 països. L'any passat, només a Espanya, van jugar al Joc de la Serp 10.158 xiquets i en els dos anys que porta el joc en marxa, un total de 15.600.

Segons paraules de la regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Manises, Carmen Moreno, "és prioritari per a nosaltres sensibilitzar tant a escolars com a docents i pares dels beneficis dels desplaçaments sostenibles com són una major autonomia dels xiquets i xiquetes, i millores tant en la seua salut com en la qualitat de l'aire".

El joc es realitza en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit (DGT) ja que són els seus educadors els que porten a terme la campanya i garanteixen la seua qualitat.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil