Dimarts 21 de Agost de 2018

Bétera acorda amb els veïns construir el clavegueram del Camí de Paterna

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Urbanismo e infraestructuras -  general
13/04/2017 | elperiodic.com  

Bétera acorda amb els veïns construir el clavegueram del Camí de Paterna

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

El consistori executarà, per gestió directa, la xarxa de clavegueram de la urbanització del Camí de Paterna. Una obra que dotarà dels serveis bàsics de recollida i conducció de les aigües residuals de les aproximàdament 380 vivendes de la zona. L'acord amb els veïns ha sigut possible després de diferents reunions, tant amb l'Agrupació d'Interés Urbanístic com amb l'Associació de Veïns, i de dues assamblees amb els propietaris de la urbanització del Camí de Paterna. En les gestions i converses han participat diferents membres de l'equip de govern encapçalats per l'alcaldessa, Cristina Alemany (Compromís), la regidora d'Urbanisme, Neus Sánchez (Compromís) i el regidor d'Urbanitzacions, Fernando Cantarino (PSPV-PSOE).

Després de recollir totes les opinions possibles el govern municipal ha decidit impulsar les obres per gestió directa; després de la bona acollida que ha tingut entre els veïns el projecte proposat i perquè la unitat d'execució del programa no té agent urbanitzador, atés que entrà en concurs de creditors.

Segons la regidora d'Urbanisme, Neus Sánchez (Compromís), "la decisió d'iniciar estes obres ha sigut molt meditada i ha comptat amb diferents condicionants importants, entre ells que esta unitat d'execució té un major nombre de vivendes consolidades". També hi ha algunas cases que per la seua antiguitat no poden d'albergar fosses estanques. Estes cases disposen de pous cegos amb el que comporta per al subsol. La preservació mediambiental de l'entorn dels veïns i la qualitat de les aigües subterrànies formen part de les prioritats del consistori.

Per totes estes raons l'ajuntament ha pres la decisió de començar la tramitació de l'expedient per fer les obres a la urbanització del Camí de Paterna. El clavegueram es pagarà amb contribucions especials que aportaran els veïns beneficiaris de l'obra. El consistori, per la seua part, assumirà el 10% del cost total de la implantació del servei.

L'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha agraït la bona disposició de les persones que dirigixen l'Agrupació d'Interés Urbanístic i l'Associació de Veïns; que han acudit a les reunions convocades des d'alcaldia i han aportat idees i propostes per trobar la millor solució al problema entre totes i tots.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil