Dissabte 18 de Agost de 2018

Les obres de la Goma avancen a bon ritme reduint el temps d'execució

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Urbanismo e infraestructuras -  general
06/04/2017 | elperiodic.com  

Les obres de la Goma avancen a bon ritme reduint el temps d'execució

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

En un termini d'unes setmanes està previst que finalitzen les obres d'evacuació i conducció d'aigües pluvials a la zona de la Goma de Cocentaina. Aquestes noves informacions apunten a una reducció considerable dels temps d'execució dels treballs, fixats en un inici en els tres mesos i que ara quedaran reduïts només a dos mesos. Així ho han pogut saber els responsables de l'Ajuntament de Cocentaina aquest mateix dijous després de visitar les obres. L'alcaldessa Mireia Estepa, acompanyada pel tècnic municipal encarregat d'aquest projecte i pel president de la Comunitat de Regants Real Blanc, José Antonio Moltó, ha rebut a la Goma la visita del Secretari Autonòmic de Medi Ambient, Julià Álvaro.

Recordem que les obres de la Goma, després de moltes gestions i contactes per part del consistori local, han estat finançades en un 100% per part de la Generalitat Valenciana, amb un pressupost d'uns 90.000 euros. El consistori local, per la seua banda, s'ha fet càrrec del cost de la direcció d'obra així com de la redacció del projecte. Igualment, apunten des de l'Ajuntament, es tractava d'una actuació urgent i molt necessària que s'haguera portat avant de la mateixa manera amb fons de les arques municipals. Mireia Estepa ha volgut agrair al Director General d'Aigües Manuel Aldeguer la seua implicació amb el projecte, fet que ha garantit que l'administració autonòmica finançara les obres. Amb aquests treballs s'evitaran les fortes inundacions que patia la zona de la Goma amb motiu de les pluges, amb el consegüent trastorn tant per als veïns i veïnes de la zona com per al trànsit de vehicles.

Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, ha aprofitat la visita del Secretari Autonòmic de Medi Ambient de la Generalitat Valenciana per a avançar que el projecte de la Goma no ha fet més que començar i que seguiran demanant la implicació de la Conselleria per a poder fer front a l'elevat cost d'aquest tipus d'obres fins al seu acabament. "Aquesta ha sigut la primera fase d'un projecte que és molt més ambiciós i costós, valorat en uns 800.000 euros més", deia Estepa. Tot havent de lamentar que la visita del Julià Álvaro s'haja fet avisant només amb mitja hora d'antelació a alcaldia, mentre que la premsa ha estat convocada un dia abans. "No entenem ni compartim aquestes formes, però sempre és positiu que ens visiten des de la Conselleria", deia Estepa.

Per acabar, l'alcaldessa ha agraït també "la paciència de les veïnes i veïns perquè som conscients que aquests tipus d'actuacions poden ser molestes. Amb tota la planificació prèvia hem intentat reduir els temps d'execució i així també els trastorns. Ara esperem que, quan acaben els treballs, vegem els resultats i que aquests siguen positius per a tots i totes", concloïa Mireia Estepa.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil