Dijous 16 de Agost de 2018

Dani Miquel arriba a les Alqueries amb Musiqueries Simfòniques

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Cultura y Espectáculos -  general
03/04/2017 | elperiodic.com  

Dani Miquel arriba a les Alqueries amb Musiqueries Simfòniques

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

El pròxim diumenge 9 d'abril a les 18.30h de la vesprada, la Unió Musical Alqueriense, juntament amb Dani Miquel, interpretaran Musiqueries Simfòniques, un concert replet de cançons i històries populars per a infants.

Al concert es podran escoltar temes coneguts com ara "La Masereta", "La princesa Ratolina", "La xata merenguera" o "La Maria no té por", interpretats per la UMA i per Dani Miquel, màxim referent a l'actualitat valenciana pel que fa a la música per a infants. Esperem omplir el Saló Cooperatiu de Caixalqueries en una vesprada que estem segurs que serà divertida i ben entretinguda, tant per a menuts com per a grans, no us ho podeu perdre. Al llarg de la setmana encara es poden adquirir les entrades anticipades en la Casa de la Música i la Dansa de la localitat en horari de vesprada. Els menors de 3 anys gratuït i a partir de quatre anys, 4 euros, un dels quals anirà destinat a l'associació ASPANION. --- Dani Miquel llega a les Alqueries con Musiqueries Simfòniques El próximo domingo 9 de abril a las 18.30h de la tarde, la Unió Musical Alqueriense y Dani Miquel, interpretaran Musiqueries Simfòniques, un concierto repleto de canciones e historias populares para niños y niñas. En el concierto se podrán escuchar temas populares como "La Masereta", "La princesa Ratolina", "La xata merenguera" o "La Maria no té por", interpretados por la UMA y por Dani Miquel, mácimo referente en la actualidad valenciana por lo que respecta a música para infantes.

Esperamos se llene el Salón Cooperativo de Caixalqueries en una tarde que estamos seguros será divertida y muy entretenida, tanto para pequeños como para mayores, no os lo podéis perder. A lo largo de la semana todavía se pueden adquirir entradas anticipadas en la Casa de la Música i la Dansa de la localidad en horario de tarde. Los menos de 3 años gratuito y a partir de cuatro años, 4 euros, uno de los cuales irá destinado a la asociación ASPANION.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil