Divendres 17 de Agost de 2018

Els escolars participen en el certamen "De viva veu"

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Educación -  general
23/03/2017 | elperiodic.com  

Els escolars participen en el certamen "De viva veu"

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
• Participarà l'alumnat 5é i 6é de Primària de cinc escoles públiques de Xirivella

L'Ajuntament de Xirivella, a través de la Regidoria de Cultura, Educació i Normalització Lingüística, s'ha afegit al projecte "De viva veu", un certamen literari de lectura en veu alta dirigit als escolars que se celebrarà este divendres 31 de març a les 18 hores al Teatre Auditori de la localitat.

L'acte s'organitza amb la col·laboració de les escoles de Xirivella i mostrarà el treball realitzat per l'alumnat i el nivell de qualitat aconseguit en la seua lectura, a més a més, escoltarem històries, contades a través de la lectura en veu alta, de diversos fragments del llibre Guardians del gel, de Pep Castellano.

Segons la regidora Encarna Martí, "hem de donar recursos als centres que complementen el procés d'aprenentatge de l'alumnat. Esta activitat de foment lector i de lectura en veu alta és una d'elles i, com sempre, els centres escolars donen resposta a les iniciatives de l'Ajuntament."

Els participants són alumnes de cinqué i sisé de Primària de les escoles Gregori Mayans, Rei En Jaume, Antonio Machado, Vicente Tosca i Ramón y Cajal de Xirivella, que participaran en la categoria «Blavets».

El jurat, amb el vot del públic, escollirà els participants que representaran el nostre poble en el Certamen Final de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc a València, a finals del mes de maig, amb la resta de representants de totes les poblacions que han participat en els certàmens locals.

De Viva Veu està inclòs en les iniciatives del Pla Valencià del Llibre i la Lectura, iniciat en 2016 per la Generalitat Valenciana i gestionat per FULL- Fundació pel Llibre i la Lectura i l'empresa FEETS.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil