Dimecres 22 de Agost de 2018

Carcaixent acull el campionat provincial per edats d'escacs

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Deportes -  general
03/03/2017 | elperiodic.com  

Carcaixent acull el campionat provincial per edats d'escacs

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
• Al voltant de 170 joves jugadors es donaran cita este diumenge en el Magatzem de Ribera

Este diumenge, al voltant de 170 jugadors pertanyents a les categories sub-8, sub-10, sub-12 i sub 18 competiran a partir de les 10.00 hores en el Magatzem de Ribera en el campionat provincial d'escacs organitzat des de la Federació Valenciana d'Escacs. Els guanyadors i guanyadores de cada categoria es classificaran per a la final autonòmica junt els classificats en els campionats provincials de Castelló i Alacant celebrats la setmana passada.

El Magatzem de Ribera ha tornat a ser l'opció triada per a la celebració d'un campionat d'escacs després d'acollir el XVIII Open d'Escacs de la Mancomunitat de la Ribera Alta el passat mes d'octubre. D'esta manera, el recinte es confirma com un espai idoni per a la celebració d'este tipus d'encontres ja que les instal·lacions faciliten un bon desenvolupament del joc i resulta molt còmode, tant per als jugadors com per als organitzadors donada la facilitat en les comunicacions. Per a esta ocasió, des de l'Ajuntament de Carcaixent s'ha oferit als assistents una visita guiada pel Palau de la Marquesa i per l'Hort de Carreres, per apropar-los la història de Carcaixent i donar-los a conèixer la riquesa patrimonial, històrica i cultural de la ciutat.

Vicent Albelda, regidor d'esports, ha destacat la importància que té acollir esdeveniments d'este tipus a Carcaixent, "més enllà de l'impacte econòmic i turístic, la celebració del campionat provincial situa a Carcaixent en el mapa dels esdeveniments esportius i això sempre és una cosa positiva. A més, donada l'edat dels jugadors, el torneig pot servir per apropar els escacs a la població més jove i descobrir-los així una modalitat esportiva que fomenta valors com la cortesia, la responsabilitat, el respecte o l'ordre, a més de potenciar l'esforç mental i l'establiment d'un criteri propi."

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil