Dijous 16 de Agost de 2018

Sant Mateu fomentarà la millora del nucli antic

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Urbanismo e infraestructuras -  general
10/02/2017 | elperiodic.com  

Sant Mateu fomentarà la millora del nucli antic

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Aquest divendres 10 de febrer els responsables de l'Ajuntament de Sant Mateu s'han desplaçat al Departament d'Expressió Gràfica Arquitectònica de la Universitat Politècnica de València. L'Alcaldessa Ana Besalduch i el regidor Marc Esteller ha tingut una reunió amb les Doctores Ángela García i Ana Torres, membres del Grup de Recerca del Color.

En aquesta reunió s'ha analitzat l'Estudi Cromàtic del Centre Històric de Sant Mateu realitzat per aquest equip l'any 2000, on es van fixar des de paràmetres científics les característiques cromàtiques de l'entorn urbà, declarat Bé d'Interés Cultural l'any 2002.

L'objectiu fonamental és el de difondre a la població la importància de cuidar el patrimoni, respectar l'arquitectura tradicional i unificar els criteris d'intervenció segons les indicacions dels experts. En definiva, preservar les característiques singulars de Sant Mateu per a la seua conservació i per afavorir també el futur desenvolupament del poble.

L'Ajuntament considera molt important obrir aquesta línia de treball amb la Universitat de València. Ha destacat el gran interés que ha mostrat l'Equip Investigador en treballar conjuntament amb l'Ajuntament i la gran quantitat d'iniciatives productives per a Sant Mateu que podrem portar a terme en l'àmbit de millora del nucli antic.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil