Dissabte 18 de Agost de 2018

L'ajuntament continua amb la renovació dels parcs de Bétera

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Urbanismo e infraestructuras -  general
30/12/2016 | elperiodic.com  

L'ajuntament continua amb la renovació dels parcs de Bétera

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

La Regidoria de Parcs i Jardins ha iniciat la instal·lació i renovació dels parcs de la ciutat. Concretament ja s'ha finalitzat la col·locació del mobiliari d'un circuit d'activitats per a gossos en la zona d'esbargiment de mascotes (a l'avinguda de la Diputació). En acabar les festes començaran les obres als parcs de xiquets dels carrers Paterna amb Ausiàs March; Castelló, plaça del Calvari i R-1. Per al recinte d'animals la inversió del nou mobiliari supera els 7.000 euros mentre que per a les zones de jocs infantils l'ajuntament ha injectat una partida de més de 132.000 euros.

L'edil responsable de l'àrea, Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE), explicà ahir el compromís que té l'ajuntament per deixar els parcs de Bétera en òptimes condicions. Així, el passat dia 23 de desembre s'adjudicaren les obres dels parcs infantils a l'empresa Agapito Urban Industries S.L. per 132.223'07 euros; unes intervencions que s'acullen al Pla d'Inversions Financerament Sostenibles de 2016. Entre els parcs destaca la pavimentació de seguretat i el gronxador que es posaran a l'espai ubicat a l'R-1 (junt a la Policia Local) i que permetrà que puga obrir-se al públic.

Pel que fa al circuit d'entrenament per a gossos s'han destinat 7.749'97 euros amb material d'acer galvanitzat que consta d'un túnel, una passarel·la, un balancí, un salt d'altura, un eslàlom i un panell informatiu. L'empresa contractada ha estat Mobipark SL.

 

 

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil