elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
NU A VALÈNCIA

Un naturista d'Aldaia intenta entrar nu als jutjats a València

Un naturista d'Aldaia intenta entrar nu als jutjats a València
  • “No és que estiga en contra de la roba, però hui no fa fred”, al·legava el processament a l'entrada de la Ciutat de la Justícia

Els agents de l'autoritat han frustrat la intenció d'un processament d'entrar nu a la Ciutat de la Justícia a València per a acudir al judici que tenia per exhibicionisme per la via del contenciós-administratiu.

L'home va arribar a la seu judicial com Déu el va portar al món i va declarar davant els mitjans de comunicació que “no és que estiga en contra de la roba, però hui no fa fred”.

No obstant això, davant l'intent d'entrar en la Ciutat de la Justícia, diversos agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil li van donar l'alt i li van convidar que es vestira. “Si no es vist ho detindrem”, li han indicat.

Es tracta d'un jove naturista de 29 any, natural d'Aldaia, al qual ja se li han imposat una desena de multes per un import de 3.000 euros que reivindica com una “pràctica legal” i defensa el seu dret a anar nu per la via pública.

Per això, l'home va acabar accedint i vestint-se per a poder acudir a la cita amb el jutge a conseqüència d'una denúncia que li van interposar per passejar-se nu.

Pablo Mora, advocat del processament exhibicionista ha assegurat que en una altra ocasions el seu defensat també ha sigut sancionat en la via Penal, encara que aquestes condemnes es troben recorregudes.

I és que aquest home va entrar a una comissaria de la policia nu.

La majoria de les sancions que li imposen no solen anar per la via penal, sinó per vulnerar l'article 37 de la coneguda com a Llei Mordassa, que sanciona l'exhibicionisme obscé quan no es produïsca davant menors.

Encara que actualment té diverses causes obertes, unes altres segons ha explicat el seu advocat han sigut guanyades per l'acusat al·legant la vulneració dels seus drets fonamentals o del principi de la legalitat.

Pujar