23 de setembre de 2020 23/9/20

El Nadal en la Comunitat: temperatures de quasi 20 graus i cels buidats

El Nadal en la Comunitat: temperatures de quasi 20 graus i cels buidats - (foto 1)

  Les festes nadalenques ja han arribat a totes les llars valencianes. Aquesta nit ens reunirem per a celebrar la Nochebuena i demà continuarem envers el dia de Nadal. Per a aquests dos dies protagonistes de les festes de desembre la predicció meteorològica juga a favor de la Comunitat: temperatures màximes de quasi 20 graus, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET). 

  Per al dia de hui el cel es mantindrà “poc nuvolós amb intervals de núvols alts i són probables boires matinals a l'interior de València”. Respecte a les temperatures, tant hui com demà, es mantindran “sense canvis importants amb probables gelades febles en punts de l'interior”.

  Per províncies els termòmetres arribaran a marcar els 20 graus en algunes zones: a València s'esperen màximes de 20 i mínimes de 2 graus; a Castelló les màximes aconseguiran els 17 i les mínimes no superaran els 5 graus; mentre que a Alacant s'arribaran als 21 graus i mínimes de 7.

  Els dies següents presentaran una situació molt semblant, encara que amb l'aparició de bancs de boira en alguns punts de la Comunitat.

   

  Pujar