Castellano

Continua l'oferta formativa d'anglés a Mutxamel per al curs 2017-18

Continua l'oferta formativa d'anglés a Mutxamel per al curs 2017-18

    Del 3 al 16 de juliol s'obri el període de preinscripció a l'Escola Oficial d'Idiomes, per a les persones interessades a cursar el B1 d'anglés o el curs de destreses a l'aulari de Mutxamel.

    La regidoria de Mutxamel informa que continua el pròxim curs l'oferta educativa d'idiomes i seguirem disposant d'aules de l'Escola Oficial d'Idiomes a l'IES L'Allusser en horari de vesprada. Com l'any passat s'hi impartiran els dos cursos del B1 d'anglés( de 120 hores cadascun) i un curs de destreses de 60 hores. A més a més, ens informen que hi ha la possibilitat que s'amplie als dos cursos del B2 d'Anglés, el que suposarà un avantatge per als veïns de la localitat, resultat de l'esforç de la Regidoria d'Educació.

    Per a preinscriure's, l' alumnat ha de presentar la sol·licitud telemàticament. L'enllaç de preinscripció estarà accessible a partir de les 09.00 hores del dia 3 de juliol fins a les 23.59 hores del dia 16 de juliol de 2017.

    Recordem que en les aules adscrites o aularis de les escoles oficials d'idiomes actuals només es pot preinscriure l'alumnat dels nivells i idiomes que hi ha autoritzats.

    Pujar