Castellano

La Fira d'Andalusia torna a Mutxamel amb la seua oferta gastronòmica, musical i folklòrica

La Fira d'Andalusia torna a Mutxamel amb la seua oferta gastronòmica, musical i folklòrica
  • L'esdeveniment es realitzarà com és tradició al Parc del Canyar els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny i espera congregar a veïns i visitants dels municipis de la comarca

MÉS FOTOS
La Fira d'Andalusia torna a Mutxamel amb la seua oferta gastronòmica, musical i folklòrica - (foto 2)

La Fira Andalusa torna a Mutxamel com cada primavera. Aquest esdeveniment que ja s'ha fet un lloc en l'agenda cultural del municipi es realitzarà en aquesta edició el divendres 31 de maig i el dissabte 1 de juny al parc municipal El Canyar dels Portelles.

El programa d'activitats que engloba la Fira arrancarà el divendres 31 de maig a les 19.30 hores amb la tradicional obertura de portes del Recinte Firal i les actuacions del Cor Rociero María Zambrano i les acadèmies locals “Ballet Gisela Comins”, “Companyia de Dansa Espanyola José Soriano” i “Ballet Verónica Perelló” que com és habitual col·laboren en aquesta cita que cada any reuneix els amants del ball i cante flamenc.

El dissabte 1 de juny, a les 12.30 hores es realitzarà la Cercavila de Cavalls, que recorrerà els voltants del Parc municipal i a les 19.30 hores es realitzarà el gran espectacle eqüestre “El Domatge en l'Aire” de Cándido Pina. Una actuació en la qual participaran a més d'elegants cavalls, ballarines de flamenc i ball contemporani.

La nit del dissabte estarà amenitzada a partir de les 23.00 hores pel grup “ESPARTERA” que farà gaudir als presents amb el millor cante flamenc. El diumenge 2 de juny la Missa Rociera de Campanya que se celebrarà a les 12.00 hores a la Casa de la Cultura tancarà aquesta edició de la Fira Andalusa.

L'edil de Participació Ciutadana, José Ángel Pérez ha destacat “l'esforç que les entitats que participen i munten caseta realitzen, perquè aquest esdeveniment siga una realitat. Per a posar-ho en marxa es necessita un ampli desplegament a nivell de preparatius perquè el nostre parc del Canyar es convertisca cada any en un recinte firal andalús i desperte així el reclam de veïns i visitants”. Ha puntualitzat que “s'ha treballat per a realitzar una programació cultural i lúdica que durant el cap de setmana amenitze a les persones que
acudisquen i siga reclam perquè aquesta edició registre bones xifres de públic”.

L'alcalde, Rafael García, ha ressaltat “la trajectòria i l'arrelament d'aquest esdeveniment en l'agenda cultural i lúdica de la primavera en el municipi; som conscients que és una cita que els veïns de Mutxamel esperen i que dona l'oportunitat d'enaltir la cultura musical i folklòrica. Som un municipi que cultivem la cultura i que treballem perquè els nostres veïns puguen gaudir d'una àmplia oferta d'activitats cada cap de setmana; i d'aquesta manera convertir-nos en un municipi referent en aquest àmbit a la comarca de l'Alacantí. Només em queda agrair a tots quants participen any rere any en la Fira d'Andalusia, entitats, escoles de ball municipals i totes les persones que acudeixen a donar-li vida, tots som importants perquè aquest esdeveniment continue sumant molts anys”. Ha aprofitat per a convidar a tots els veïns a gaudir d'un cap de setmana cultural, envoltat d'art flamenc a l'aire lliure; la diversió està garantida.

Pujar