2 d’abril de 2020 2/4/20

Compromís exigirà al Govern les inversions necessàries per a la dessaladora de Mutxamel

Compromís exigirà al Govern les inversions necessàries per a la dessaladora de Mutxamel - (foto 1)

  El cap de llista per Alacant de Compromís al Congrés, Ignasi Candela, ha visitat la dessaladora de Mutxamel juntament amb l'alcaldable de Compromís per Mutxamel, Lluís Pastor i la regidora Conxi Martínez, per a reivindicar les inversions de l'Estat necessàries per a la completa utilització de la depuradora. “La dessaladora de Mutxamel és imprescindible per a acabar amb la sequera en l’Alacantí”, ha afirmat Candela.

  El candidat de Compromís també ha assenyalat que “la situació de la dessaladora es deu a les corrupteles del PP en Acuamed i a la falta de previsió en infraestructures hídriques”; i ha recordat que “PP i Ciutadans han votat reiteradament en el Congrés contra les inversions necessàries per a la dessaladora de Mutxamel”.

  Per part seua, l'alcaldable de Compromís per Mutxamel, Lluís Pastor, ha recordat que, “al contrari que el Govern del PP, la Generalitat si que ha complit amb les necessitats hídriques de la comarca”, ja que “aquest mateix any serà efectiva la canalització necessària perquè la depuradora Alacantí Nord puga permetre a regants de la comarca obtenir un rec extra”. 

  La precampanya de Compromís: “Un Pla per Alacant”

  La visita del candidat Ignasi Candela, s'emmarca en la precampanya de la formació, que li portarà a visitar la major part de municipis de la província, en una campanya de proximitat en la qual Candela recollirà les principals inversions necessàries a la comarca i que culminarà amb la presentació d'un ‘Pla per Alacant’.

  Pujar