Castellano

Ciutadans exigeix al Consell que complisca els acords pressupostaris i que el TRAM arribe a Mutxamel

Ciutadans exigeix al Consell que complisca els acords pressupostaris i que el TRAM arribe a Mutxamel
  • Mamen Peris demana explicacions sobre per què s'ha deixat fora de la licitació del projecte la connexió amb aquest municipi alacantí

Ciutadans (Cs) ha exigit al Consell que complisca els acords pressupostaris i que el TRAM arribe a Mutxamel. Així ho ha subratllat la portaveu d'infraestructures de Ciutadans en Les Corts valencianes, Mamen Peris, qui ha explicat que el ple va aprovar una esmena de Cs als pressupostos de la Generalitat per a ampliar el projecte de connexió del tramvia entre El Campello i l'Hospital de Sant Joan incloent els municipis de Sant Joan d'Alacant i de Mutxamel, no obstant això, “la Conselleria d'Obres Públiques ha obert la licitació sense que en cap plec aparega la connexió amb el municipi de Mutxamel”.

Per això, Peris ha reclamat explicacions sobre el motiu de deixar fora a aquest municipi i ha exigit que es complisca el recorregut del TRAM que es va aprovar en Les Corts gràcies a Ciutadans. La diputada de la formació taronja ha considerat “fonamental” aquesta infraestructura, “que donarà servei a 35.000 usuaris i millorarà les connexions amb la capital, sense oblidar que es tracta d'un mitjà de transport ecològic i sostenible”.

Per part seua, el portaveu local de Cs, Antonio Sola, ha defensat que “millorar les opcions de transport públic en el municipi és una necessitat, ja que només hi ha una línia que connecta amb Alacant, que tarda 50 minuts i que no té enllaç directe a la Universitat d'Alacant i a la resta de la comarca”. En aquest sentit, ha criticat que “en la licitació s'hagen tornat a oblidar de Mutxamel” i ha titllat de “despropòsit” aquesta “política d'aïllacionisme amb la localitat”. “Tot el que no signifique realitzar el projecte que es va aprovar gràcies a Ciutadans serà un afront a Mutxamel i a 26.000 veïns d'aquest municipi”, ha conclòs.

 

Pujar