18 de novembre de 2019 18/11/19

Artistes des de la infància

Artistes des de la infància - (foto 1)
  • L'escola infantil municipal NINOS de Mutxamel organitza la Setmana de la Primera Infància amb activitats que inclouen tallers de Teatreteràpia, massatge infantil i fotografia emocional

MÉS FOTOS
Artistes des de la infància - (foto 2)

L'Escola Infantil Municipal de Mutxamel NINOS organitzarà a partir del dia 24 de març diverses activitats culturals per a infants de 0 a 3 anys. Baix el lema "Un món ple d'artistes", l'Escola Infantil Municipal, en col·laboració amb l'Ajuntament de Mutxamel i Florida Universitària, entre altres, desenvoluparan un programa d'activitats culturals i didàctiques destinat a aquesta etapa.

Per a això, s'oferiran espais i propostes culturals, artístiques i educatives, des d'un punt de vista alternatiu i innovador, on, a més de l'alumnat, també cobraran protagonisme les seues famílies, els professionals de l'educació i les entitats de l'àmbit de la infància.¡

La setmana començarà el divendres 24 de març amb la inauguració d'una exposició artística duta a terme per les escoles de 1r i 2n cicle d'infantil de Mutxamel i l'estudi d'art "Pequeños Genios" a més comptarem amb l'actuació de Rondaballs, amb Almudena Francès . Durant la resta de dies es podran gaudir d'activitats artístiques, musicals, exhibicions de balls, danses, boixets, l'actuació musical de Resonante Sónica Urbana amb l'espectacle "Músiques del Món" i l'espectacle de contes i titelles "Historias de dragones y princesas". A més s'han preparat tallers de Teatreteràpia, Massatge Infantil, Fotografia Emocional, Musicoteràpia i Ioga. Com a tancament de la setmana el dimecres 29 de març s'ha programat una xerrada de Miguel Castro, que porta per títol "Principis per a una educació creadora".

Segons la coordinadora de l'escola, amb aquestes activitats es reforcen els valors del model educatiu de NINOS. "El nostre equip està en un procés constant d'investigació, adaptació i innovació educativa. El nostre aprenentatge és continu per oferir el millor al xiquet i la xiqueta. L'objectiu de NINOS és el desenvolupament òptim de les seues competències educatives i emprenedores ".

La coordinadora ha afegit que durant la setmana de la primera infància NINOS posarà la mirada en l'art. "Tots els xiquets i les xiquetes són artistes. La creativitat és innata, la portem dins. No sempre l'explorem, la vivim, la descobrim. En NINOS creiem que el nostre paper és creure en la infància, mirar a través dels seus ulls i oferir-los camins emocionants, plens de sentits i sentiments. En definitiva donar-los oportunitats d'expressar, sentir i experimentar ".
Karina Vittori, psicòloga de NINOS assegura que a través, de l'Escola Infantil Municipal de Mutxamel, "l'organització de la Setmana de la Primera Infància pretén convertir la localitat en eix central de reflexions sobre l'educació en aquest tram d'edat".

L'equip educatiu de NINOS ha convidat a tots els xiquets i les xiquetes a compartir, cada un dels moments que han preparat durant aquesta setmana. Finalment, han reiterat que el dissabte 25 de març podran visitar les seues instal·lacions i gaudir de les activitats per conèixer el centre i la seua metodologia.

ocultar
Artistes des de la infància
Pujar