3 de desembre de 2020 3/12/20

Moren dos persones per coronavirus en la Comunitat, una a València i una altra a Alacant

Moren dos persones per coronavirus en la Comunitat, una a València i una altra a Alacant - (foto 1)
  • Només aquest divendres s'han registrat 52 nous casos en la Comunitat, hi ha en total 148 contagiats

Aquest divendres han mort dues persones per coronavirus en la Comunitat Valenciana: un home a Alacant i una altra a València, aquesta última relacionada amb el brot de la residència de Torrent. A més, al llarg de la vesprada s'han registrat 32 nous casos en la Comunitat amb el que ascendeixen a 148 els casos positius a la regió.

Sobre els dos morts, a Alacant ha sigut un home que tenia més de 75 anys i a València una dona amb 90 anys, l'única ingressada en relació amb el brot de la residència de Torrent. Tots dos tenien patologies prèvies, ha explicat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, en una compareixença urgent aquesta vesprada.

Preocupa un brot que s'ha detectat aquest divendres a l'Hospital General d'Alacant i que afecta nou facultatius: un d'ells està ingressat amb pneumònia. Un altre focus que preocupa és el de la residència de Torrent, on hi ha 49 casos actius: 20 s'han confirmat aquest mateix divendres i tots ells es troben aïllats en la residència, excepte el cas de l'únic treballador contagiat, que està amb aïllament domiciliari.

Amb els casos confirmats aquesta vesprada, la província de València supera ja el centenar de contagis (104). Li segueix Alacant amb 39 casos i Castelló amb 5. De tots ells, 69 contagiats estan en aïllament domiciliari, 31 estan ingressats i 48 en la residència de Torrent. Preocupen dos casos que revisten gravetat.

"Lamentem profundament aquestes defuncions i en nom de la Generalitat donem el nostre més sentit condol a les famílies", ha declarat la consellera Barceló.

[[HI HAURÀ AMPLIACIÓ]]

Pujar