elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 350 voluntaris i voluntàries col·laboren al 44é Aplec dels Ports a Morella

Més de 350 voluntaris i voluntàries col·laboren al 44é Aplec dels Ports a Morella
  • Estan distribuïts en les diferents tasques de barra, cuina, menjador, punt violeta, acampada, aparcament o neteja

El 44é Aplec dels Ports ja toca a les portes de la seua celebració a Morella. Per això, l’organització ultima els preparatius per a la gran trobada comarcal que tindrà lloc entre el 27 i el 30 de juliol. D’aquesta manera, avui ha tingut lloc una reunió informativa al Teatre Municipal amb els més de 350 voluntaris i voluntàries que s’ocuparan de les diferents tasques necessàries per a albergar tota la gent dels Ports i comarques veïnes en un cap de setmana molt especial.

Així, en esta s’han explicat les diferents zones on s’ubicaran els escenaris amb actuacions musicals i altres activitats culturals, així com els espais destinats a l’acampada i l’aparcament per a visitants.

Les voluntàries i voluntaris que col·laboren amb l’Aplec s’ocuparan dels serveis com les barres, la cuina i el menjador. També estaran en les zones d’aparcament i acampada i acomodar als i les visitants, així com repartir la informació per ubicar tots els espais, així com conéixer la programació. Una altra tasca molt important que cobrirà el voluntariat és la del punt lila de l’Aplec dels Ports. Este tindrà un espai físic al Pla dels Estudis amb la col·laboració del grup de

Dones dels Ports. A més, durant el transcurs de tots els actes programats, hi haurà persones identificades i amb la formació necessària per a cobrir les necessitats del punt lila.

Cal recordar que, l’Aplec dels Ports és una festa on totes les activitats són d’entrada lliure. Es tracta d’una trobada que pretén fer visible la comarca amb les seues característiques i necessitats. Tots els actes que integren la programació mesclen la cultura, la festa i la reivindicació per a donar solució als problemes que pateix la gent del món rural en general i dels pobles dels Ports en particular.

Pujar