12 de juliol de 2020 12/7/20

La Universitat per a Majors ha començat a Morella

La Universitat per a Majors ha començat a Morella - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Universitat per a Majors ha començat a Morella - (foto 2)

  La Universitat per a Majors comença avui a la seu dels Ports situada a Morella i Vilafranca. Aquesta ha tingut molta acollida entre els veïns i veïnes de la comarca que assisteixen a les classes, així, el curs que comença avui compta amb 41 alumnes, 27 dels quals són de Morella. D'aquesta manera, l'ajuntament de Morella i la Universitat Jaume I segueixen apostant per aquesta fórmula que apropa la universitat als Ports, la qual permet la Gent Gran augmentar la seua formació i aprendre sobre diferents matèries. L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha donat la benvinguda avui als i les alumnes de la Universitat per a Majors.

  Malú Blasco, regidora de la Gent Gran de l'ajuntament de Morella, ha destacat que "aquest és un servei molt important permet als veïns i veïnes de la comarca anar a classes i augmentar la seua formació acadèmica més prop de casa". L'edil ha comentat que "es tracta d'una activitat que realitzen durant tot l'any i que té molta acollida, per tant, des de l'ajuntament seguim apostant per aquesta fórmula amb la UJI per tal d'ampliar coneixements i apropar la universitat a la gent". Malú ha aprofitat per "agrair a la UJI que pense en Morella i els Ports per a realitzar la Universitat per a Majors cada any i que ampliar els coneixements estiga a l'abast de tots i totes".

  Connecta amb la Ciència

  Avui la Universitat Jaume I també ha estat present a l'IES Els Ports per a oferir les jornades Connecta amb la Ciència. Aquestes pretenen promoure els estudis tècnics i científics entre l'alumnat de quart d'ESO mitjançant tallers, pràctiques i xerrades que donen a conéixer els diferents graus que es poden cursar a la universitat.

  Pujar