elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Trien Morella per al càsting d'una pel·lícula dirigida per la guanyadora d'un Goya

Morella
Morella
  • Buscan a una jove empadronada en la Comunitat Valenciana d'entre 18 i 25 anys

Morella és el lloc triat per a realitzar un càsting per a una pel·lícula que dirigeix l'aragonesa Pilar Palomero, guanyadora d'un Goya a la Direcció Novella en 2021. La cineasta ha dut a terme pel·lícules com ‘Les xiquetes’ amb el qual va guanyar el Goya a la millor pel·lícula 2021 o ‘La Maternal’.

En 2020, Palomero va estrenar el seu primer llargmetratge, Les xiquetes, com a directora i escriptora. Una pel·lícula exhibida i seleccionada en el Festival Internacional de Cinema de Berlín i en el Festival Internacional de Cinema de Shanghái, entre altres. Entre els seus reconeixements, el premi a la millor pel·lícula en espanyol en el Festival de Màlaga, premi a la fotografia i Premi Feroç.

Aqueix mateix any va ser estrenat el film bolivià-argentí Chaco dirigit per Diego Mondaca, en el qual Palomero va col·laborar en el guió.

En 2022 va estrenar en el Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià La maternal, el seu segon llargmetratge, on torna al món de l'adolescència.

El càsting de la capital dels Ports és per a la tercera pel·lícula d'aquesta cineasta, que pretén rodar a l'octubre i novembre en un poble de Tarragona.

Què busquen?

En el càsting busquen a una xica que serà la protagonista del film. Entre els requisits, no necessiten que tinga experiència, però sí que ha de tindre entre 18 i 25 anys i estar empadronada en la Comunitat Valenciana. Preferentment busquen a gent autòctona per l'accent i la idiosincràsia del personatge.

Quan és el càsting?

El casino serà el 22 de juny a la Sala de la Justícia de l'Ajuntament de Morella d'11.00 a 14.00 hores i de 15.30 a 20.00 hores. Per a participar cal confirmar assistència escrivint al mail esthercasting2023@gmail.com.

Pujar