15 de juliol de 2020 15/7/20

Els treballadors del programa Avalem Joves s’han incorporat a l’ajuntament de Morella

Els treballadors del programa Avalem Joves s’han incorporat a l’ajuntament de Morella - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els treballadors del programa Avalem Joves s’han incorporat a l’ajuntament de Morella - (foto 2)

  L’ajuntament de Morella ha incorporat 20 treballadors amb el programa Avalem Joves de la Generalitat Valenciana, el Fons Social Europeu de la Unió Europea i el SERVEF. D’aquesta manera, es va realitzar una reunió de coordinació amb els nous integrants, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés i els regidors. Aquestos contractes cobreixen totes les àrees de treball amb tasques de disseny, turisme, cultura, arquitectura, policia local, medi ambient, administració, brigada d’obres, idiomes, comunicació i jardineria.

  Rhamsés ha destacat a la reunió que “és una oportunitat perquè els joves obtinguen experiència laboral i per a l’ajuntament de realitzar més feines i de manera més eficient”. Així, l’edil també ha comentat que “es la primera volta que incorporem a tanta gent i amb el treball i la col·laboració de tots integrarem als treballadors en les seues diferents tasques” a més, ha recalcat que “l’ajuntament està obert a propostes noves en totes les àrees i que es tracta de col·laborar i preguntar per tal d’engrassar l’engranatge per a poder oferir tots els serveis de la millor manera possible”.

  A més, l’ajuntament també ha incorporat a tres persones amb beques per a l’estiu que reforcen al personal habitual del consistori. Aquesta mesura és habitual a l’estiu quan la ciutat alberga una quantitat major de visitants.

  Ofertes de treball per a l’agost

  Finalment, l’ajuntament de Morella ha publicat tres ofertes de treball per a realitzar tasques de cambrer, neteja i pàrquing durant el mes d’agost. Aquest mes és el que més afluència de turistes arriben a Morella. A més, aquest any amb la festivitat de l’Anunci, festa d’interés Turístic Nacional, s’incrementa el volum dels mateixos. El cap de setmana de la festa del confeti s’esperen 40.000 visitants, per la qual cosa, es necessari reforçar alguns dels serveis per a aquestos dies.

  Pujar