30 de novembre de 2020 30/11/20

El PP tendeix la mà al PSOE per a protegir a les famílies de Morella i urgeix activar el Pla Reactiva

El PP tendeix la mà al PSOE per a protegir a les famílies de Morella i urgeix activar el Pla Reactiva - (foto 1)
  • Test, rastrejos, desinfeccions... “La vida dels morellans és l'únic objectiu que ens importa i no podem tornar a fallar-los”, assenyala Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella

El portaveu del Partit Popular de Morella ha sol·licitat hui a l'alcalde de la ciutat, Rhamsés Ripollés, “la màxima implicació per a evitar que les famílies de la ciutat i dels pobles tornen a registrar les xifres dramàtiques que ja vivim en la primera ona”. Jesús Lecha, que ahir va sol·licitar una reunió amb el primer edil a fi d'abordar “un escenari alarmant provocat pels elevats registres” ha reclamat “un front comú que atalle una situació desbordada”. “En aquests moments el nombre de contagis és 5 vegades superior al que es registrava a Madrid quan el ministre de Sanitat, Salvador Illa, reclamava decretar l'estat d'alarma en la capital ”, tal com ha explicat.

Llet ha oferit al primer edil “la plena col·laboració del PP per a enfrontar aquesta situació”, tal com ja va fer el portaveu del Grup Municipal quan al març es va decretar l'estat d'alarma. “Morella no pot patir una segona ona com la viscuda fa escassos mesos. Les famílies de la ciutat i els veïns dels pobles que depenen de Morella esperen que els qui governen siguen capaços de frenar els contagis amb un pla eficaç”.

I el pla existeix, “només que el PSOE segueix sense aplicar-lo ni desenvolupar-lo”. El juny passat, el PSOE va portar a ple un Pla de Reactivació després que el PP presentara una bateria d'accions en el pla sanitari, econòmic i social per a blindar la localitat. “La proposta que el PSOE va presentar es va aprovar però hui, passats més de 4 mesos, segueix sense executar-lo”.

Pujar