elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Sant Antoni de Morella continua

El Sant Antoni de Morella continua
  MÉS FOTOS
  El Sant Antoni de Morella continua - (foto 2)

  Morella continua amb la celebració de la festa de Sant Antoni. La jornada d'avui ha estat marcada pel Retaule de les Grupes, realitzat per Morella a Cavall, durant el matí i les representacions del Contrabando, la Sembrà i la Llaurà i el Mondongo a la vesprada. D'aquesta manera, els veïns i veïnes de la ciutat han pogut gaudir d'una jornada festiva i participativa pels principals carrers de la ciutat per on transcorren aquests actes.

  El regidor de Desenvolupament Rural, Rafa Pallarés, ha destacat que "la jornada del dissabte de Sant Antoni és sempre molt participativa i els carrers de la ciutat i la Casa de la Confraria compten amb actes i activitats durant tot el dia". L'edil ha recordat que "aquesta edició del Sant Antoni l'ha organitzada la Confraria de Llauradors perquè no hi ha majorals", així ha aprofitat a "animar a les morellanes i morellans a participar activament en aquesta festa i ser majorals per al proper any". Finalment, Rafa ha volgut "agrair la participació de la gent que ha participat en totes les activitats i representacions del cap de setmana de Sant Antoni de Morella".

  D'altra banda, anit va començar el Sant Antoni Morella amb la representació de la Vida del Sant i la cremà de la barraca. Així, la plaça de l'església es va veure plena de gent per a gaudir d'aquestes activitats tradicionals i característiques de la festa a Morella.

  Pujar