elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Reis Mags es dirigiran a les Morellanes i Morellans en directe per la televisió

Els Reis Mags es dirigiran a les Morellanes i Morellans en directe per la televisió
  • Els patges reials van anunciar ahir l’arribada dels Reis amb un vídeo a la televisió i les xarxes socials

  • La televisió local retransmetrà un programa especial des de les 18.30 hores i a les 19.00 hores apareixeran ses majestats

Morella està preparada per a l’arribada de SS. MM. els Reis Mags d’Orient aquesta vesprada a les 19.00 hores. Així, la situació produïda per la COVID-19 impedeix realitzar una cavalcada com és tradicional a la ciutat, de manera que ses majestats es dirigiran a morellanes, morellans i visitants a través de Nord, la televisió comarcal dels Ports, amb un programa especial a partir de les 18.30 hores. Després, els patges reials repartiran els regals per les cases de Morella.

D’aquesta manera, ja ahir els patges reials van anunciar que ses majestats no faltarien a la cita amb Morella a través d’un vídeo en la televisió i les xarxes socials. Cal recordar que la cavalcada dels Reis a Morella és una de les històriques de la Comunitat Valenciana amb una espectacular entrada de ses majestats per la porta de Sant Miquel, però la situació actual obliga a canviar-la aquest any.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de Tradicions, Malú Blasco, ha destacat que “els Reis Mags aquest any arribaran les cases de morellanes i morellans a través de la pantalla i transmetre el seu missatge com altres anys fan des del balcó de l’ajuntament”. Els edils han explicat que “els patges si repartiran els regals a les cases quan finalitze el programa i missatge de ses magestats”. Finalment, han volgut “agrair a totes les persones que s’han involucrat i han col·laborat perquè els Reis mags arriben a Morella en aquesta difícil situació que vivim”.

Pujar