12 de juliol de 2020 12/7/20

Regala Morella es dona a conèixer en Santa Pola

Regala Morella es dona a conèixer en Santa Pola - (foto 1)
  • L’alcalde de Morella participa en una Trobada amb associacions de comerciants d’Alacant on es reflexiona al voltant de la relació entre el sector comerç i turisme

La Federació Alacantina de Comerç de la Pime va organitzar aquest cap de setmana una Trobada amb associacions de comerciants a Santa Pola per a tractar la relació entre dos sectors molt importants de l'economia de la Comunitat Valenciana, com són el comerç i el turisme. L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, va ser convidat a les jornades per a donar a conèixer al públic assistent el projecte de dinamització del comerç local “Regala Morella”, junt a representants de València, Cartagena i Torrevieja . La iniciativa, que ja compta amb tres edicions, és impulsada pel Patronat de Turisme i l'Associació d'empresaris Assetmico, sent un exemple de participació públic-privada, que serveix per a incentivar el comerç local i mostrar a l'exterior la multitud de productes turístics i comercials que es poden trobar a Morella i comarca.

L'alcalde va destacar la importància del comerç en els pobles sent motor de generació d'ocupació i de noves iniciatives empresarials, que aconsegueixen mantenir vius els nuclis antics de les poblacions i augmentar el valor del seu atractiu turístic. Rhamsés Ripollés va destacar que “és un plaer participar en trobades d'aquest tipus per a poder donar a conèixer els projectes innovadors que du a terme el municipi de Morella, així mateix, nosaltres també ens enriquim amb les experiències aportades per altres entitats que poden ser generadores d'idees i projectes en el nostre territori.”

A la fi d'any es tornarà a rellançar la campanya “Regala Morella” amb la presentació de la nova edició, que s'intenta sempre iniciar les setmanes anteriors a Nadal, per a intentar facilitar el consum nadalenc en el municipi.

Altres campanyes comercials

El comerç implicat en les campanyes que se succeeixen al llarg de l'any va participar en el mes de juliol amb la iniciativa “Morella comerç obert”, en la qual els comerços van exposar els seus productes en expositors en el carrer i van realitzar nombrosos tallers per a donar a conèixer els seus serveis. La campanya també va comptar amb animació de carrer que va animar les jornades del dissabte i diumenge. D'altra banda, també recordar que a la fi d'any té lloc la Festa del Comerç, en la qual es ret homenatge a diferents establiments per la seua antiguitat, innovació, etc. Enguany també comptarem amb la jornada organitzada per la Cambra de comerç de Castelló “Perspectives de futur en el comerç de l'entorn rural” el pròxim 28 d'octubre.

Pujar