elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Queer Fest ha arribat a Morella per primera volta amb multitud d’activitats

El Queer Fest ha arribat a Morella per primera volta amb multitud d’activitats

    Morella i el Col·lectiu per la Diversitat Afectiu-Sexual Castelló LGTBI han presentat el programa d'activitats que realitzaran durant tot el cap de setmana a la localitat. D'aquesta manera, el Queer Fest és la primera volta que se celebra a Morella, la qual s'ha afegit a Castelló i Benicassim en aquesta festa per la igualtat. Així, la ciutat recolza aquest col·lectiu per a "per a demanar igualtat de drets i que no hi haja discriminacions per qüestions d'identitat sexual o sentimental" com ha dit la regidora d'Igualtat de Morella, Lola Viñals.

    El Queer Fest se celebra a Morella per primera volta, per això, Lola ha agraït "al Col·lectiu per la Diversitat Afectiu-Sexual Castelló LGTBI haver pensat en Morella per a organitzar aquesta festa reivindicativa que lluita pels drets de les persones". A més, l'edil ha afegit que "aquest any ens sumem a aquest festival que es realitza, també, a Castelló i Benicàssim per a recolzar aquest col·lectiu i volem que es repetisca més anys". El Queer Fest comença a Morella i es trasllada a Castelló i Benicàssim durant els mesos de juny i juliol. Així, aquestes localitats emmarquen el festival amb motiu del dia internacional de l'orgull, el pròxim 28 de juny.

    Jornades de la Gent Gran

    La Rogativa ha engegat les Jornades de la Gent Gran que s'allarguen fins al nou de juny. A causa de les condicions meteorològiques s'ha suspès el tram de senderisme, però s'han mantingut els actes del santuari de vallivana. Així, la Gent Gran de Morella ha començat les seves jornades amb activitats fins al divendres. La regidora de Benestar Social, Malú Blasco, ha destacat "la importància de realitzar activitats per a la Gent Gran que a Morella és molt activa i demanda cursos i activitats durant tot l'any".

    Pujar