2 d’abril de 2020 2/4/20

Puig diu que “només un govern socialista desembossarà els pressupostos” per a acabar les obres de la N-232

Puig diu que “només un govern socialista desembossarà els pressupostos” per a acabar les obres de la N-232 - (foto 1)
  • El candidat al Senat pel PSOE, Artemi Rallo, ressalta la “aposta decidida” de Pedro Sánchez per aquesta infraestructura

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha destacat “la necessitat que els ciutadans aposten pel govern socialista i per uns pressupostos que desembossen l'impuls d'infraestructures fonamentals”.  Puig ha fet aquestes declaracions en un acte a Morella per a exigir infraestructures dignes com la N-232, on actualment s'estan fent obres de condicionament, entre el Barranc de la Bota i la Masia de la Torreta. El projecte pretén millorar la connexió entre la costa i l'interior de la província, a més d'altres comunitats autònomes com Aragó i el País Basc.

A l'acte també han assistit el candidat socialista al Senat, Artemi Rallo, l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el secretari general del PSPV-PSOE de Castelló, Ernest Blanch, i l'alcalde d'Alcanyís, Ignacio Urquizu. També han assistit membres de les candidatures al Congrés i Senat de Castelló i Terol i altres dirigents de la Mata, Xert, Santa Magdalena de Pulpis, Benicarló, Penyíscola, Sant Jordi, La Jana, Cinctorres, Ares del Maestrat, Vallibona, Sant Mateu, Cervera, Rossell, Traiguera, sa Pobla de Benifassar, Forcall i Vilafranca. En representació de la província de Terol també han assistit la diputada i alcaldessa de Mirambel, María del Carmen Soler, i l'alcalde de Mont-roig, José Ramón Guarc.                                                        

Puig ha defensat que el partit socialista “és l'únic que pot garantir la cohesió social i territorial del país, la cohesió de les persones per a acabar amb la desigualtat i la cohesió territorial perquè tots tinguen les mateixes oportunitats”.
 
Per la seua part, el candidat socialista al Senat Artemi Rallo, ha apel·lat a la necessitat que el pròxim 10N s'aconseguisca un major suport al PSOE. Rallo ha assenyalat que els Pressupostos Generals de l'Estat impulsats pel Govern de Pedro Sánchez suposaven un “avanç decidit per a impulsar aquestes infraestructures i millorar les condicions de vida de la gent d'interior i de costa”, per això, ha afegit que “la unió de territoris és necessària per a reivindicar aquest tipus d'actuacions”.

El secretari general del PSPV-PSOE de Castelló, Ernest Blanch, ha destacat “la inversió de 39,89 milions d'euros que suposa aquesta reivindicació històrica” i que és “l'obra de carretera més important que té el Ministeri de Foment en tota la província de Castelló”. “Es tracta d'executar obres que aporten igualtat en l'accés i que augmenten la convivència entre els territoris, ja que aquesta carretera uneix Vinaròs amb Vitòria”, ha afegit Blanch.
 
L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha apuntat que la “unió amb les comarques veïnes d'Aragó és fonamental perquè ens juguem molt en drets i llibertats però també en les infraestructures del futur”, com la pròxima licitació del projecte Morella Sud en la Torreta que ha d'unir la futura A68 des de Saragossa i el Parador Nacional de Turisme. Finalment, l'alcalde d'Alcanyís, Ignacio Urquizu, ha assenyalat que “en un temps en què molts estan obstinats a alçar fronteres i murs, els socialistes ens unim perquè aquestes infraestructures siguen una realitat al més prompte possible perquè per a la nostra terra és fonamental estar connectats amb el Mediterrani ja que el 60% del PIB del nostre país es mou pel Mediterrani”.

Pujar