18 de gener de 2021 18/1/21

PP: "El PSOE vota no al parador de turisme de Morella"

PP: "El PSOE vota no al parador de turisme de Morella" - (foto 1)
  • Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella, lamenta “el sectarisme dels qui governen amparat per un alcalde que en lloc de defensar el municipi només protegeix les seues sigles”

MÉS FOTOS
PP: "El PSOE vota no al parador de turisme de Morella" - (foto 2)

Morella no tindrà en 2021 un sol euro per a llançar la construcció del *Parador que des de fa anys reclama la localitat. El PSOE ha decidit tombar l'esmena que el PP havia presentat en el Congrés dels Diputats per a dotar amb 100.000 euros la redacció del projecte de construcció d'una infraestructura “que és crucial per al desenvolupament de Morella, la comarca i la província”, ha manifestat el portaveu del PP a la ciutat, Jesús Lecha.

La iniciativa, defensada per Óscar Clavell, diputat nacional, i coordinada per la secretària general del PP al Senat, Salomé Pradas, reivindicava una “demanda justa per a la nostra província que el PSOE s'obstina a negar”. 

En l'actualitat, “s'estan realitzant els tastos previs a la construcció. No obstant això, sense diners mai es desbloquejarà una obra fonamental per a Morella i la província”. “Un projecte”, explica Llet, “que és un indubtable motor econòmic que genera una riquesa d'incalculable valor a tot el territori”, explica Llet.

“La decisió del PSOE de negar-nos aquesta inversió no sols és una mala notícia per a la localitat, també per a la província. I quan des de l'alcaldia s'hauria d'actuar per a frenar aquest càstig al nostre municipi, ens trobem amb un alcalde, Rhamsés Ripollés, que continua callat, acatant el maltractament del seu partit i protegint les sigles del PSOE, en lloc de defensar les necessitats del poble que governa”.

Aquest llast per a Morella, “no impedirà que continuem reivindicant al Senat la inversió que per justícia mereix el nostre municipi”. Així les coses, tal com ha explicat Pradas, l'esmena s'elevarà al Senat amb l'objectiu que “prevalga l'interés general enfront d'un govern socialcomunista que prefereix pactar amb Bildu i ERC, amb els assassins i els secessionistes, que amb el PP pel bé de Morella i de la província”.

Pujar