elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "El PSOE va gastar més en nòmines i propaganda que en recolzar al comerç de Morella en plena pandèmia"

PP: "El PSOE va gastar més en nòmines i propaganda que en recolzar al comerç de Morella en plena pandèmia"
  • Per a Jesús Lecha, portaveu del PP, “Morella reclama un alcalde que abans de pensar a cobrar a final de mes pense a crear ocupació, fer costat a les pimes i atendre els aturats”

Els veïns de Morella es van deixar l'any passat 211.290 euros a pagar la propaganda i les nòmines de l'equip de govern que capitaneja l'alcalde socialista Rhamsés Ripollés. Així es desprén del compte general de l'exercici 2020 en la qual es reflecteix una despesa superior en aquest apartat que la que van destinar els socialistes a finançar el comerç, el turisme i les Pimes (Petites i mitjanes empreses), que van rebre una ajuda de 209.652 euros.

L'exercici 2020 també revela una inversió en matèria d'habitatge inferior “al malgaste ocasionat pels socialistes a la localitat perquè enfront dels 211.290 euros gastats per l'alcalde i el seu equip, van anar 203.000 euros els dedicats a aquesta partida”. D'igual manera que en urbanisme, on la partida cau a 110.000 euros.

Per a Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella, “la ciutat i els pobles que depenen d'ella troben a faltar un alcalde que abans de pensar a cobrar a final de mes pense a crear ocupació, fer costat als comerços i autònoms que es deixen la pell per prestar el millor servei i generar riquesa, i atendre els aturats”.

Des del PP, assenyala el regidor, “continuarem fiscalitzant la gestió de l'equip de govern i a defensar els interessos de la població per damunt dels qui han convertit el consistori en la seu del Partit Socialista”. Per al portaveu del PP, “dades com la inversió en patrimoni historicoartístic, amb 86.409 euros, o els dedicats a la protecció i millora del medi ambient, amb 1.280 euros, certifiquen quins són els objectius reals dels qui hui governen Morella”. I des del PP, assenyala Llet, “estem convençuts que la gestió dels fons públics ha d'anar dirigida a millorar les condicions dels nostres veïns, no les nòmines dels qui governen”.

Pujar